Verdubbelaardag en de kansen van Bram

09-06-2021 | 16:58

Lieve donateurs, 

Het is vandaag een bijzondere dag: Verdubbelaardag. Vandaag roepen we alle donateurs van WIJ ZIJN DE STAD (maar liefst 180!) op om minstens één iemand enthousiast te maken om ook bij te dragen. Als iedereen meedoet zullen aan het eind van de dag ineens 360 donateurs meehelpen en zijn we in één klap bijna klaar om het grote speelveld én die prachtige bordspellen te gaan maken! 

Zoals één van de donateurs zo treffend schreef: 

"De toneelsector heeft het hard te verduren gehad in deze coronatijd. Bovendien is het een jong gezelschap. Daarom verdienen ze alle steun. Als 400 mensen elk 50 euro storten, dan is het doel bereikt."

 

Maak jij vandaag minstens één iemand mede donateur? Vraag je huisgenoten, je collega's, deel het in al je appgroepen, bel de grootste spelletjesfan die je kent! Doe je mee? 

 

Zo inspireer je mensen om te doneren

In deze video legt Pepijn uit wat WIJ ZIJN DE STAD is en waarom we de hulp van alle Leidenaren inroepen. Dus dat is leuk om aan iemand te laten zien! En in bovenstaand filmpje, je vindt hem ook hier, spreken we met Bram Paters over waar zijn wieg stond en welke kansen hij gekregen heeft.

 

Een voorbeeld van een Whatsapp berichtje om te delen

Hallo! Ik heb gedoneerd aan dit mooie project van PS|theater, misschien vind jij dit ook leuk? Ze maken een levensgroot gezelschapsspel over kansengelijkheid in Leiden, én een van de tegenprestaties is je eigen Leidse levensloop bordspel. Ze kunnen echt alle steun gebruiken om het doel van €20.000 te behalen! https://pstheater.creativefunding.nl/project/wijzijndestad

 

Op naar de 360 donateurs!!!

Heel veel dank!!!